Americká speváčka Beyoncé, ktorá chcela na jeseň potešiť fanúšikov novým albumom, zrejme posunie jeho vydanie. Ako totiž dôveryhodný zdroj prezradil magazínu The Hollywood Reporter, speváčka údajne odmietla vyše 50 piesní a rozhodla sa začať od začiatku.

Producent Diplo už v polovici júla priznal, že jeho dve skladby sa nakoniec na nahrávku nedostanú. Medzi ďalšími skladateľmi, ktorým speváčka podľa všetkého dala červenú, sú Ryan Tedder, The-Dream, Sia, Diane Warren či Ne-Yo. Posledný menovaný v júni povedal, že Beyoncé sa ešte stále snaží vymyslieť, akým smerom by chcela na novinke ísť. Speváčkin hovorca zas tvrdí, že album nikdy nemal oficiálne naplánovaný dátum vydania a teda nemožno hovoriť o odložení jeho uvedenia na trh.

Beyoncé začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Od apríla 2008 je jej manželom rapper Jay Z, s ktorým chodila od svojich 19 rokov a vlani v januári mu porodila dcéru Blue Ivy.


Zdroj: SITA
Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Beyoncé