V aktuálne prebiehajúcej talentovej šou The X Factor sa tento týždeň predviedla aj devätnásťročná Sophie Tweed-Simmons. Ak vám jej priezvisko niečo hovorí, ste na správnej vlne, pretože ide o dcéru basgitaristu a speváka legendárnej rockovej skupiny Kiss, Gene Simmonsa.

Mladá študentka však pred rodičmi do poslednej chvíle tajila, že sa do X Factoru prihlásila. Povedala im to až deň pred castingom, pretože nechcela, aby jej nejakým spôsobom pomáhali.

"Nechcem byť dcérou chlapíka z Kiss, chcem byť sama sebou a verím, že táto šou ukáže, kto som ja sama. S hudbou som vyrastala, ale otec ma nikdy nič neučil, pretože som to nechcela. Nechcem, aby si ľudia hovorili: 'Oh, dcéra Gena Simmonsa spieva'. Chcem ukázať, že mám talent, že mám X Factor."

Možno práve preto dcéra známeho rockera nespievala žiadnu energickú vypaľovačku, ale pomalú klavírnu pieseň Make You Feel My Love, ktorú napísal Bob Dylan, no prespievali ju viacerí speváci, vrátane Adele. Práve jej verziu odprezentovala Sophie pred porotou na čele so Simonom Cowellom a bola úspešná.

Reprízu aktuálneho vydania amerického X Factoru odvysiela dnes o 21:30 televízia JOJ.

Sophie Tweed-Simmons - The X Factor USA 2012

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Perla Žinčíková, PR manažérka televízie JOJ.

Súvisiaci interpreti: Kiss