Americká speváčka Lady Gaga včera zverejnila pieseň Venus, ktorá pochádza z jej pripravovaného tretieho štúdiového albumu Artpop. Ešte predtým ho stihla predstaviť naživo, v slávnom londýnskom gay klube Heaven sa bezprostredne po tejto piesni na pódiu vyzliekla donaha.

Venus je prvá skladba, ktorú si Lady Gaga aj sama produkovala. Ešte pred jej zverejnením vydala minulý týždeň dve krátke ukážky a v sobotu ju predstavila aj naživo počas londýnskeho podujatia G-A-Y. To sa uskutočnilo v sobotu (26.10.) v klube Heaven, kde speváčka po dospievaní novinky stála pred fanúšikmi v Evinom rúchu.

"Dnešný večer bol úžasný, aj po toľkých rokoch ma stále inšpirujete," uviedla bezprostredne po svojom vystúpení na mikroblogovacej sieti Twitter. Počas víkendu vystúpila aj v britskej verzii X Factoru (video je na konci článku) a v rámci európskej propagácie nového albumu sa minulý týždeň zastavila aj v Berlíne, kde sa predviedla s bizarnou pokrývkou hlavy a tiež s fúzikmi á la Salvador Dalí (viď galéria).

Speváčka okrem toho zverejnila aj trojicu CD obalov k jej novému singlu. Na jednom z nich ju možno vidieť polonahú so škorpiónom na hlave, na druhom je odfotografovaný netopier a tretí obal vyobrazuje Lady Gaga nahú s jedlom v ústach. Autorom všetkých troch kúskov je Steven Klein, ktorý nedávno pracoval aj s Madonnou.


V posledných dňoch zverejnila Lady Gaga viacero noviniek súvisiacich s očakávaným albumom. Okrem toho, že predstavila obal albumu Artpop, na ktorom je jej nahá socha z autorskej dielne Jeffa Koonsa, zverejnila aj tracklist nahrávky a lyric video k piesni Aura.

Americká speváčka taktiež predstavila novú skladbu s názvom Do What U Want, v ktorej hosťuje R. Kelly. Tú spolu s Venus zaspievala v nedeľu (27.10.) v X Factore.


Text: Hudba.sk (Zdroj: Nme.com, Digitalspy.co.uk)
Foto: Twitter.com/ladygaga