Už takmer dvadsať rokov je na maďarskej hudobnej scéne mimoriadne populárna kapela Váradi Roma Café, ktorej tvorba bola ocenená niekoľkými platinovými platňami. Združenie hudobníkov z Budapešti prinieslo nový hudobný štýl a to skĺbenie tradičných rómskych melódií a inštrumentálneho majstrovstva s popom.

V ich vlastnej tvorbe sa mieša horúci temperament a typické rómske clivé melódie. Mnohé z ich pesničiek časom doslova zľudoveli a o ich popularite svedčia aj miliónové počty videní na internete. Váradi Roma Café sa veľkej obľube tešia aj na južnom Slovensku, kde v minulosti už niekoľkokrát koncertovali.

Hity tejto výnimočnej rómskej kapely a atmosféru plnú horúcich rytmov a muzikantskej vášne môžete najbližšie zažiť už 8. novembra exkluzívne v x-bionic® sphere v Čilistove v Šamoríne. 

Vstupenky sú v predaji sieti Predpredaj.sk, kapacita je obmedzená. V cene lístka je drink na uvítanie (prosecco alebo nealko nápoj). Deti do dvoch rokov majú vstup zdarma, avšak bez nároku na vlastné sedenie. Koncert bude pre lepší zážitok všetkých návštevníkov premietaný aj na plátna v sále.


Zdroj: PR článok / Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)
Foto: archív skupiny