Ignorovaná žena v domácnosti, utláčaným manželom obletovaná fiflena či milovníčka žúrov v slobodnom vzťahu - tieto rôzne podoby spolunažívania s chlapom si zahrala vo svojom novom klipe bývalá porotkyňa SuperStar Ewa Farna. Ani v jednom prípade to však pre ňu nedopadne dobre a jej milý ju vždy podvedie.

Hviezda českej i poľskej hudobnej scény tento mesiac vydala nový album (W)inna, ktorý je už jej štvrtou štúdiovkou určenou pre fanúšikov v Poľsku. Nová nahrávka je zároveň jej prvou dospelou platňou, na ktorej sa podieľala aj autorsky. Predstavila z nej už dva single - Znak a Ulobiona Rzecz.

K druhému menovanému, ktorý je zrejme venovaný všetkým zlým frajerom sveta, zverejnila včera svoj nový videoklip. Tvorcovia aj maskéri sa v ňom poriadne vyšantili: v každej z podôb vyzerá Ewa Farna skvele a pri pohľade na jej dokonale nalíčenú tvár ľahko zabudnete na články o pribratej postave.


Nový singel speváčka nahrala aj v českej verzii. Tá s videoklipom zatiaľ zverejnená nebola, Farna ju však zaspievala v sobotu na odovzdávaní cien Český slávik 2013. Už dnes večer si novinku budú môcť naživo vychutnať aj fanúšikovia v Poprade, kde speváčka odohrá po Bratislave svoj druhý samostatný slovenský koncert.

Prečítajte si reportáž: Ewa Farna v Bratislave potvrdila, že patrí k najlepším v Česko-Slovensku


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ewa Farna