Už od 1. februára uvedie Telekom do svojho portfólia svetovú hudobnú službu Deezer. Tá je momentálne z hľadiska rozšírenia vo svete (vyše 180 krajín) a veľkosti ponúkanej knižnice (viac než 30 miliónov skladieb) lídrom medzi streamingovými službami. Telekom vďaka exkluzívnej spolupráci ponúkne službu zadarmo alebo za výhodných podmienok pre všetkých zákazníkov.

"Slovak Telekom je už líder v oblasti technológií a sietí, ale teraz prichádzajú viaceré služby, ktoré ukazujú aj silnú pozíciu v oblasti obsahu. Po vlaňajšom uvedení exkluzívneho športového obsahu v podobe Ligy majstrov a Premier League uvádzame pre slovenských zákazníkov Deezer, hudobnú službu 21. storočia. Má obrovskú knižnicu rôznych štýlov vrátane slovenskej produkcie, ponúka poslucháčom vhodné skladby, umožňuje im tvoriť zoznamy obľúbenej produkcie a odporúčať ich svojim známym. Vďaka našej spolupráci uvádzame Deezer našim zákazníkom zadarmo alebo za výhodnejších podmienok pre všetkých," uviedol Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre mass market spoločnosti Slovak Telekom.

Ako funguje Deezer?

Deezer je streamingová hudobná služba, ktorá zákazníkovi ponúka za jediný mesačný poplatok prístup k viac ako 30 miliónom hudobných skladieb. V ponuke je hudba rozličných hudobných štýlov vrátane slovenskej a českej produkcie. Nechýba ani exkluzívny obsah či skoršie uvedenie albumov. Zákazník si môže sťahovať hudbu z internetu do svojho mobilu či tabletu alebo počúvať počas internetového pripojenia v PC i na notebooku. Hudbu v mobile alebo tablete môže mať k dispozícii i v zahraničí vďaka off-line módu.

Hudobné skladby sú nahrané vo vysokej kvalite (320 kbps). Deezer má popri obrovskej knižnici hudby aj unikátne funkcie, ktoré menia štýl počúvania hudby. Špeciálny algoritmus ponúkne zákazníkovi ďalšie skladby podľa preferovanej hudby alebo iných albumov, ktoré doteraz počúval. Deezer má k dispozícii po celom svete aj tím skúsených editorov, ktorí tvoria playlisty pre svojich poslucháčov. Zákazníci však môžu sami odporúčať hudbu aj svojim priateľom, či už priamo v službe Deezer alebo cez sociálne siete ako Facebook, Twitter či Google+.

TIP: Počúvanie a objavovanie hudby nikdy nebolo jednoduchšie

Deezer bude najlacnejší cez Telekom

V Telekome bude služba ponúkaná v dvoch verziách: PremiumPremium Plus. Obe majú prístup k celej knižnici titulov a playlistov, ako aj zdieľanie skladieb. Premium Plus má navyše možnosť počúvania off-line alebo sťahovanie hudby do mobilu či tabletu. Väčšine zákazníkov bude Telekom ponúkať práve najvyšší variant Premium Plus.

Telekom uvádza Deezer pre zákazníkov rozličných služieb – popri mobilných paušáloch ju budú môcť získať zadarmo alebo výhodnejšie zákazníci digitálnej TV Magio alebo internetových programov. Pri mobilných paušáloch majú službu Deezer zahrnutú v mesačnom poplatku zákazníci Happy XL a XXL, ostatné Happy či iné paušály ju majú k dispozícii za 4,99 €.

Pri internetových programoch Turbo 3/Optik 3 i súčasnom využívaní mobilného paušálu majú zákazníci rovnako Deezer zdarma (Premium Plus). Pri Turbo 3 a Optik 3 bez mobilného paušálu majú Deezer zdarma vo verzii Premium.  Zákazníci ostatných internetových programov (Turbo 2/Optik 2 a nižšie) resp. celého televízneho portfólia (Magio TV i Magio Sat) môžu získať Deezer za 4,99 € mesačne.

Deezer v Zozname pre všetkých

Telekom ponúkne Deezer aj zákazníkom ostatných operátorov či ďalším záujemcom na Slovensku. Vďaka exkluzívnej spolupráci si budú môcť kúpiť a využívať verziu Premium Plus cez dcérsku spoločnosť Zoznam za 5,50 € mesačne. Podrobnosti nájdete na podstránke hudba.sk/deezer.

Vo februrári odštartuje aj reklamná kampaň, ktorej tvárou sa stal raper Ego. Na stredajšej tlačovej konferencii porozprával o svojich skúsenostiach so službou, ktorá aj uňho zmenila spôsob počúvania hudby. Tá je vďaka Deezeru dostupná prakticky vždy a všade a služba je navyše veľmi efektívna aj v odporúčaní nových alebo doposiaľ nepoznaných interpretov. Poslucháčom totiž novú hudbu v rámci revolučného feedu Hear This (Vypočujte si toto) navrhuje podľa toho, čo počúvajú, ale aj podľa odporúčaní odborných editorov. S Deezerom si tak môžete byť istí, že vám žiadna novinka vo vašom obľúbenom žánri neujde.

Telekom na stretnutí s novinármi predstavil aj zábavný reklamný spot s Egom, v ktorom sa dozviete, že je fanúšikom Tiny Turner. Svoj hudobný vkus, ktorý zďaleka nie je obmedzený len na rap, ukázal najnovšie aj v jednom zo svojich zverejnených playlistov, kde nájdete aj mená ako Bon Iver, Ellie Goulding, Imagine Dragons, The Black Keys alebo Glen Hansard a Markéta Irglová.

Zdroj: PR / Telekom, Hudba.sk