Americká raperka Missy Elliott koncom minulého týždňa zverejnila novú skladbu s názvom I'm Better, ktorú ponúkla spolu s videoklipom. V novinke hosťuje jej kolega Lamb, ktorý singel aj produkoval.

Klip režírovali Dave Meyers a samotná 45-ročná Missy Elliott. Interpretka okrem nového videosingla predstavila aj trailer svojho pripravovaného dokumentu, ktorý by mal mať premiéru tento rok. Missy v súčasnost pracuje na novom albume, ktorého názov ani termín vydania však zatiaľ neoznámila.


Missy Elliott, celým menom Melissa Arnette Elliott, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1991. Spočiatku pôsobila v R&B skupine Sista, s ktorou uviedla na trh album 4 All The Sistas Around Da World (1994). Následne sa vydala na sólovú dráhu, pričom debutovala štúdiovkou Supa Dupa Fly (1997), po ktorej nasledovali nahrávky Da Real World (1999), Miss E... So Addictive (2001), Under Construction (2002), This Is Not A Test! (2003) a The Cookbook (2005). Na konte má päť cien Grammy či štrnásť MTV Video Music Awards.

Na scénu sa po dlhej pauze vrátila vo veľkom štýle ako hostka polčasovej šou Katy Perry na Super Bowle 2005. Ešte v ten istý rok vydala skvelý singel WTF (Where They From), na ktorom spolupracovala s Pharrellom Williamsom.


Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com, archív), Hudba.sk
Foto: Facebook.com/missyelliott

Súvisiaci interpreti: Missy Elliott