Česká speváčka Monika Bagárová a slovenský spevák, hudobník a producent Igor Kmeťo ml. sa poznajú už roky a sú dobrými priateľmi. S novým spoločným duetom Skús zabudnúť sa však rozhodli posunúť svoj vzťah na inú úroveň. Počas nakrúcania videoklipu sa z nich na jeden deň pred kamerami stal akože zamilovaný pár.

Dlhoročných kamarátov spojila skladba, ktorú Igor Kmeťo ml. od začiatku písal s úmyslom vytvoriť duet. Výsledkom je jeho prvá singlová spolupráca s éterickou Monikou Bagárovou, ktorá boduje stále viac nielen speváckym nadaním ale aj krásou a charizmou. Z exotického dievčaťa, ktoré zaujalo v SuperStar, totiž už dozrela v jednu z najkrajších žien českého šoubiznisu.

"Spoluprácu s Monikou sme plánovali už dlhšie, ale čakali sme na tú najvhodnejšiu skladbu, ktorá sa nám bude páčiť. Pieseň je o osude, v ktorom sme sa stretli, a nikto z nás by nečakal, že to bude práve on alebo ona, s ktorou zažijem krásne chvíle života," vysvetľuje Igor tému skladby.

Igor Kmeťo a Monika Bagárová Zdroj: Miroslav Sedliačik

Duet dostal vizuál vo forme videa, ktoré režíroval samotný Kmeťo. Rolu hlavného kameramana prevzal Ján "DoubleJ" Jančok, s ktorým hudobník sformoval svoj námet do finálnej podoby. V klipe si interpreti zahrali spevácku dvojicu, ktorá tvorí pár pracovne i v súkromí. Videoklip tak na jednej strane obsahuje zábery z nahrávacieho štúdia, rozhovoru v rádiu či spoločného vystúpenia, no zároveň interpreti nie veľmi presvedčivo hrajú, že sú jeden do druhého zahľadení. V skutočnosti je Bagárová momentálne nezadaná a Kmeťo má dlhoročnú partnerku.

Obaja interpreti v týchto dňoch dokončujú svoje sólové albumy. Ako prvá by ten svoj mala predstaviť už čoskoro Monika. Fanúšikovia Igora Kmeťa ml. sa novej nahrávky taktiež dočkajú ešte tento rok, jeho súčasťou bude pravdepodobne aj tento duet.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Adriána Čahojová z agentúry Soul For Show.

Foto: Miroslav Sedliačik

Súvisiaci interpreti: Igor Kmeťo ml., Monika Bagárová