Ako sme minulý týždeň správne predpokladali, Yelawolf krátko po lyric videu k singlu Best Friend predstavil aj oficiálny klip. V ňom rovnako ako v samotnom tracku účinkuje aj Eminem, ktorý vo svojej strofe logicky rapuje o zosnulom Proofovi z D12. Uplynulých sedem dní prinieslo aj novinky od mien ako Tech N9ne či Ghostface Killah.

Yelawolf má od minulého týždňa vonku album Love Story, na ktorom je jediným hosťom práve spomínaný Eminem v skladbe Best Friend. Túto skladbu sme mali najprv možnosť počuť ako singel, minulý týždeň dorazilo lyric video a teraz si môžete pozrieť aj regulárny klip.

Yelawolf feat. Eminem - Best Friend

Tech N9ne vydá novú štúdiovku Special Effects už na budúci týždeň, a tak nie je žiadnym prekvapením, že každú chvíľu predstavuje nové skladby alebo videá. Najnovšie preto vypustil klip k tracku Hood Go Crazy, v ktorom mu asistujú B.o.B a 2 Chainz.

Tech N9ne feat. B.o.B & 2 Chainz - Hood Go Crazy

Ghostface Killah zverejnil ďalšie lyric video k vlaňajšej nahrávke 36 Seasons. Tentoraz si zvolil jeden z highlightov albumu, ktorým je Emergency Procedure s Pharoahe Monchom.

Ghostface Killah feat. Pharoahe Monch - Emergency Procedure (Lyric Video)

Pre fanúšikov Wu-Tangu tu máme ešte video od Killah Priesta, a to ku skladbe The Color Of Ideas. Tá sa bude nachádzať na jeho pripravovanom albume Planet Of The Gods, ktorý dorazí v júni.

Killah Priest - The Color Of Ideas

Sean Price vypustil von ďalšiu kratšiu skladbu s jednoduchým názvom S.E.A.N., no tentoraz okrem toho oznámil, že pripravuje aj nový mixtape Songs In The Key Of Price.

Sean Price - S.E.A.N.

Skvelé správy prišli aj od Blackalicious. Gift Of Gab a Chief Xcel totiž po desiatich rokoch vydajú ďalší spoločný album. Nahrávka bude niesť názov Imani Vol. 1, pričom jej autori už ponúkli aj prvú ochutnávku v podobe skladby On Fire Tonight.

Blackalicious feat. Myron - On Fire Tonight

Uplynulý týždeň bol bohatý predovšetkým na novinky zo západného pobrežia. Po Blackalicious tu máme nový klip od Fashawna, ktorý má vonku vynikajúci album The Ecology. Video najnovšie vzniklo ku skladbe Higher, pričom v ňom účinkuje aj Exile, ktorý sa produkčne postaral o väčšinu spomínanej štúdiovky.

Fashawn - Higher

Planet Asia a producent DirtyDiggs vydali tento rok už druhú spoločnú nahrávku. Po EP 2010 A.D majú najnovšie na svedomí aj album Nautica Nagas, na ktorom nájdete aj track Cup Over Filleth. A práve ten sa už dočkal aj videa.

Planet Asia & DirtyDiggs feat. Eddie Brock - Cup Over Filleth

Veterán Ras Kass nezaspal na vavrínoch a po vlaňajšom podarenom albume Blasphemy, ktorý spáchal s producentom Apollo Brownom, sa prihlásil o slovo s novvým singlom So O.G.

Ras Kass - So O.G.

Freddie Gibbs prekvapil minulý mesiac svojich fanúšikov EP nahrávkou Pronto, ktorá obsahovala tri skladby. K tej titulnej z nich teraz nakrútil aj klip, v ktorom je doslova obklopený hadmi.

Freddie Gibbs - Pronto

Súrodenecké duo The Knux sa po štyroch rokoch ohlásilo s novým albumom, ktorý dostal názov Eleven. Nájdete na ňom aj skladbu Mirage, ktorá už má aj videoklip.

The Knux - Mirage

Raz Simone nepoľavuje z vysokého tempa, ktoré nasadil na začiatku roka. Najnovšie tak ponúkol skladbu Why You On My Line.

Raz Simone - Why You On My Line

Dnes tu má zastúpenie aj anglická scéna, a to prostredníctvom rappera menom Skepta. Ten zverejnil video k singlu Shutdown, ktorý sa bude nachádzať na jeho pripravovanom albume #Konnichiwa.

Skepta - Shutdown

Na záver tu máme ešte video od začínajúcej bratislavskej skupiny Dornkappel. Tá plánuje v júni vydať debutový album Introvert/Extrovert, z ktorého nedávno predstavili skladbu Introvert s videoklipom.

Dornkappel - Introvert

Autor: Miguel Mitchél
Foto: Facebook.com/eminem

Súvisiaci interpreti: Eminem, Tech N9ne