Člen americkej hip-hopovej skupiny Outkast Big Boi ďakuje za záchranu svojho manželstva Ježišovi. 39-ročný interpret, vlastným menom Antwan André Patton, to uviedol pre portál TMZ.

Sherlita Patton podala žiadosť o rozvod po jedenástich rokoch manželstva vlani v októbri, v priebehu júna však ona i Big Boi požiadali o zastavenie súdneho konania. "Naše manželstvo zachránil Ježiš," uviedol. "Rodina, ktorá sa modlí spolu - zostane spolu," odvetil na otázku, aký je jeho recept na prekonávanie kríz medzi partnermi.

Biografia

Skupina Outkast vznikla v roku 1992. Tvoria ju André 3000 a spomínaný Big Boi. Debutovali v roku 1994 albumom Southernplayalisticadillacmuzik, po ktorom nasledovali nahrávky ATLiens (1996), Aquemini (1998), Stankonia (2000), dvojalbum Speakerboxxx/The Love Below (2003) a Idlewild (2006), ktorý je taktiež soundtrackom k rovnomennému filmu.

Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Big Boi and Dre Present... Outkast (2001). Na konte majú šesť cien Grammy a štyri American Music Awards. Big Boi debutoval ako sólový interpret v roku 2010 albumom Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty, na ktorý nadviazal nahrávkou Vicious Lies And Dangerous Rumors (2012).


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/outkast

Súvisiaci interpreti: Outkast