Cannibal Corpse, Behemoth, Legion Of the Damned, Misery Index, Suicidal Angels a Nexus Inferis sa v rámci Full Of Hate Tour predstavia 22. februára 2012 v bratislavskom Majestic Music Clube. Vstupenky na túto udalosť sú už v predaji v sieti Ticketportal a tiež priamo v klube MMC v Bratislave.

Už od svojho debutového albumu Eaten Back To Life z roku 1990 sa Cannibal Corpse pasovali do role najprominentnejšej deathmetalovej kapely na scéne. Niektoré ich nahrávky ako napríklad Butchered At Birth, Tomb Of The Mutilated či Hammer Smashed Face sa stali tŕňom v oku ochrancov dobrej morálky a boli v niektorých krajinách cenzurované. Cannibal Corpse však i napriek tomu zostali na čele tejto scény a v Bratislave sa predstavia s frontmanom Georgom 'Corpsegrinderom' Fisherom a basgitaristom Alexom Websterom.

Poľskí predstavitelia extrémneho metalu Behemoth budú druhým headlinerom celého turné. S démonickým frontmanom Nergalom, ktorý sa len nedávno vyliečil z ťažkej choroby, sa kapela vracia na scénu s novou energiou. Na Slovensku sa pritom predstavia po dlhej dobe, a preto sľubujú veľkolepú metalovú šou. Okrem spomínaných kapiel sa v bratislavskom Majestic Music Clube 22. februára predstavia aj formácie Legion Of the Damned, Misery Index, Suicidal Angels a Nexus Inferis.

Cannibal Corpse - Make Them Suffer

Behemoth - Slaves Shall Serve

Informácie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Karlík z Obscure Promotion.

Foto: Myspace.com/cannibalcorpse

Súvisiaci interpreti: Behemoth, Cannibal Corpse