Svetové turné, v rámci ktorého sa americká hviezda Beyoncé predstavila v apríli aj na Slovensku, stále pokračuje. Hoci šou ostáva rovnaká, speváčka v rámci interakcie s fanúšikmi neprestáva prekvapovať. Najnovšie potešila dievča, ktoré sa na koncerte fotilo so svojím mobilom. Počas spievania jej stihla parádne zapózovať.

Rovnako ako v Bratislave a v iných mestách, aj na nedávnom koncerte v austrálskom Melbourne si Beyoncé spravila výlet na menšie pódium umiestnené uprostred hľadiska, kde odspievala niekoľko pesničiek a jej obdivovatelia si mohli užiť tesnú blízkosť svojho idolu. Počas tejto časti koncertu sa na turné už stalo všeličo - koncom mája v dánskej Kodani sa speváčke tesný kontakt s publikom vypomstil, keď jej jeden z fanúšikov pleskol po zadku, v júli na koncerte v americkom Nashville ona objala fanúšika a ten od samej blaženosti omdlel.

Menej dramatická, no o to milšia je najnovšia story, ktorej hviezdou je okrem Beyoncé aj 15-ročná fanúšička Valentina. Tá totiž zverejnila fotografiu, na ktorej sa sama odfotila mobilom a za ňou je v zábere spievajúca diva. "Len si pamätám, ako sa sklonila ku mne a mojej kamarátke, tak som sa rýchlo otočila a urobila fotku a bola to tá najlepšia chvíľa v živote... Vôbec som nečakala, že sa pozrie do môjho mobilu alebo že si ma v tom dave vôbec všimne," napísala dievčina na svojom Tumblr blogu a pripojila spomínanú fotografiu.

Beyoncé zapózovala fanúšičke Zdroj: Tumblr

Fotka sa rýchlo rozšírila na sociálne siete a do médií, kde sa väčšinou písalo o tom, ako Beyoncé vletela do fotky dievčaťu, ktoré o ničom netušilo (lebo čím väčšia senzácia, tým lepšie). O deň neskôr preto Valentina na blogu zverejnila ďalší príspevok, v ktorom vysvetlila, ako to v skutočnosti bolo: "Ja som to dievča, ktorému Beyoncé 'vletela' do fotky, no v skutočnosti som ju požiadala, aby sa so mnou odfotila. Zapózovala a usmiala, lebo je úžasná. To len na objasnenie."

V každom prípade bola ochota a pohotovosť speváčky pre dievča veľkým prekvapením, veď niečo podobné sa nestáva každý deň. Najmä keď si vo videu nižšie pozriete, že sa to celé udialo počas toho ako Beyoncé spievala a popri pózovaní zároveň držala jej kamarátku za ruku. Doslova plné ruky práce, no návštevníci jej koncertov vedia, že do vystúpenia naozaj dáva všetko.

Fanúšikovia, ktorí si nenechali ujsť niektorý z koncertov The Mrs. Carter Show World Tour, tak rozhodne môžu byť spokojní, no tí, ktorí čakali, že Beyoncé tento rok stihne vydať aj nový album, sa asi nedočkajú. Podľa producenta a speváka Pharrella Williamsa je však už takmer hotový, a tak sa nová kolekcia piesní snáď dostane na trh v prvej polovici roku 2014. V každom prípade speváčka na turné ukázala, že dokáže zaujať aj bez nových pesničiek.


Text: Hudba.sk (zdroj: Mashable.com)
Foto: Youtube, Tumblr

Súvisiaci interpreti: Beyoncé