Black Heaven - profil

Zmeniť informácie
Názov interpreta:
Black Heaven
Roky činnosti:
2001 - súčasnosť
Žánre:
Electro, Dark ambient 
Krajina:
Nemecko
Web:
http://www.black-heaven-project.de// 

Biografia:

Black Heaven je nemecká darkwave/dark electro hudobný projekt Martina Schindlera. Ten je zodpovedný za celú produkciu, spev aj texty piesní. Najmä na prvých troch albumoch s ním spolupracovala jeho sestra Tina, no na piatom a šiestom albume sa už nachádzajú len mužské vokály, ktoré spieva sám Schindler.

Diskografia:
Chapter One (2001)
Obscurity (2002)
End of the World -EP- (2003)
Trugbild (2004)
Kunstwerk (2007)
Negativ (2008)
History (2009)None

Najpopulárnejší hudobní interpreti

Novinky v katalógu