Kanadskej speváčke Céline Dion nepomohlo na choré hlasivky ani pár dní voľna. Musela vyhľadať odborníka v Los Angeles, ktorý jej nariadil minimálne šesť týždňov hlasového pokoja. Pôvodne mala hviezda vynechať len niekoľko svojich šou v lasvegaskom Caesar's Palace a opäť sa fanúšikom predviesť 3. marca.

"Mysleli sme si, že po pár dňoch oddychu sa to zlepší, ale nestalo sa tak. Dokonca je to ešte horšie," uviedla 43-ročná Dion na svojej webovej stránke s tým, že lekár zistil príčinu problémov. "Uistil ma, že po predpísanom oddychu budem 100-percentne v poriadku. Toto je pre speváčku tá najhoršia vec... keď nemôže vystupovať. A ja sa cítim ešte horšie, pretože som sklamala svojich fanúšikov. Prepáčte mi... dúfam, že mi odpustíte," dodala.

Céline Dion má s Colosseom v lasvegaskom Caesar's Palace podpísanú zmluvu na 70 rezidentných šou ročne v rokoch 2011 až 2014. Ide už o jej druhú sériu koncertov, prvú s názvom A New Day... absolvovala v rokoch 2003 až 2007. Stala sa tak z nej historicky druhá najúspešnejšia interpretka v Las Vegas po Elvisovi Presleym.

Celine Dion - My Heart Will Go On (live - Caesar's Palace, Las Vegas, 2007)

Informácie zverejnila webová stránka AceShowbiz.com.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Julie Jacobson

Súvisiaci interpreti: Celine Dion