Hudobný producent, DJ a promotér Denes Toth sa pridal k viacerým výrazným menám, ktoré sa stretli na výberovke Night Vision VI, ktorá práve vychádza v kodanskom vydavateľstve zameranom na súčasnú nezávislú tanečnú elektronickú hudbu.

"Som veľmi rád, že som dostal príležitosť vydať track Saturnalia v Blinfold Recorings a pridať sa tak k menám, ako Final Request, Thodoris Triantafillou, Adam Ten, Arude či Naeiiv," vraví Denes Toth, ktorého môžete poznať zo série Moody večierkov, ako rezidenta hudobného klubu Aldea aj ako zakladateľa bratislavského hudobného vydavateľstva Moodyverse.

Na kompilácii Night Vison sa nachádza sedem skladieb. Autorom prvého tracku je Baime - zakladateľ Blinfold Recordings. Dopĺňajú ho Denes Toth, Amadori, Selderv, Echordia, VALON a Ayan. Saturnaliu, ktorá sa na výberovke teší poradovému číslo dva, si už teraz môžete vypočuť na SoundCloud alebo na známom hudobnom portáli Raven Music.

 

Štyri mestá, štyri zastávky

Ako na nový track reaguje publikum v hudobných kluboch, zistí Denes Toth už čoskoro, pretože si zahrá vo viacerých zaujímavých hudobných kluboch. "V marci ma čakajú štyri zastávky v štyroch mestách. Budem mať premiéru v istanbulskom hudobnom klube Kastel. Potom zahrám v rámci rezidentskej noci v bratislavskom Aldea Music Club a budem zohrievať parket pred Kevinom de Vriesom v pražskom ROXY klube. Marec uzavriem hraním v Budapešti, ktoré bude prvou medzinárodnou label night môjho vydavateľstva Moodyverse," prezradil nám Denes Toth.

Ako medzinárodne uznávaný producent debutoval vydaním EP Automagic v berlínskom vydavateľstve New Tab Music. Jeho skladby poznajú fanúšikovia elektronickej hudby z celého sveta aj vďaka vystúpeniam Tale of Us, Innellea, Adriatique, Glowal a mnohých ďalších, ktorí ich zaraďujú do svojich setov. Pravidelne vystupuje po boku svetoznámych umelcov na Slovensku, v Českej republike a v Maďarsku. Podrobnejšie informácie o tvorbe a ďalších novinkách z hudobného života Denesa Totha môžete sledovať na jeho profile na Instagrame a na jeho hudobných profiloch Spotify, SoundCloud a YouTube.   

 

Informácie a fotografie poskytla redakcii Hudba.sk Alexandra Paulovičová. Správu sme upravili.