Víťaz šou Česko Slovenská SuperStar sa predstaví 24. mája v Rock Cafe v bratislavskej Dúbravke. Na džezovo ladenom albume spolupracoval aj s Vlastíkom Šmídom z kapely Buty.

Český spevák Martin Chodúr, ktorý je prvým víťazom šou Česko Slovenská SuperStar, sa v piatok 24. mája predstaví naživo v Bratislave. Na koncerte v Rock Cafe v Dúbravke zároveň pokrstí ostatný štúdiový album Manifest (2012). Vstupenky na podujatie sa už predávajú za 10 eur. Ešte pred týmto koncertom sa 23-ročný spevák ukáže na galavečere súťaže krásy Miss Slovensko, ktorý sa bude konať 14. apríla v priamom prenose TV Joj.

Rodák z Ostravy sa po víťazstve v súťaži Česko Slovenská SuperStar v roku 2009 stal Objavom roka v ankete Český slávik. Debutoval albumom Let's Celebrate (2010) obsahujúcim 11 skladieb, ktorý v Bratislave nahrával s takými hudobníkmi ako Oskar Rózsa či Martin Valihora. Vlani v decembri vydal jeho nasledovníka s názvom Manifest. "Tam, kde prvý album šepkal, manifest kričí. Dvanásť piesní, dvanásť štýlov, dvanásť nálad a jeden hlas, ktorý všetko zjednocuje," uvádza sa na stránke bontonland.cz. 

Zdroje: SITA, martinchodur.cz
Foto: Media Art Promo Agency

Súvisiaci interpreti: Martin Chodúr