Španielsky spevák Enrique Iglesias a americký rapper Pitbull vyrazia na jeseň na spoločné turné po USA a Kanade, v rámci ktorého odohrajú celkovo šestnásť koncertov. Ako predskokan sa na všetkých vystúpeniach predstaví kolumbijský spevák J Balvin.

Turné odštartujú 12. septembra v Newarku, neskôr sa predstavia napríklad vo Washingtone, Montreale, Toronte, New Yorku, Bostone, San Diegu, Los Angeles, Dallase, Atlante a posledný koncert odohrajú 25. októbra vo floridskom Hollywoode.

Pre Enrique Iglesiasa a Pitbulla, ktorí majú na konte viacero spoluprác, to bude už druhé spoločné turné. V roku 2011 totiž Pitbull vystupoval ako predskokan na niektorých koncertoch Iglesiasovho turné k albumu Euphoria (2010).

"Ísť znova na turné s Enriquem je úžasné. Je talentovanou hudobnou hviezdou a tiež mojím blízkym priateľom, ktorého rešpektujem a od ktorého som sa veľa naučil. Spoločne prinesieme našim fanúšikom skvelú hudbu, energiu a to, čo si naozaj zaslúžia - aby si užívali život a na tri hodiny zabudli na všetko ostatné," uviedol 33-ročný Pitbull. "Pre mňa neexistuje lepšie miesto než pódium, na ktorom stojím pred svojimi fanúšikmi. A ísť na turné s blízkym priateľom a niekým koho obdivujem, tak ako Pitbulla, je naozaj pocta. Chceme predviesť ľuďom šou, ktorú si zapamätajú do konca života," dodal Iglesias.

Zdroj: SITA
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Enrique Iglesias, Pitbull