Americká speváčka Gwen Stefani včera zverejnila videoklip ku skladbe Misery. Pieseň je tretím singlom z jej nového albumu This Is What The Truth Feels Like (2016), pričom je inšpirovaná jej vzťahom s country hudobníkom Blakeom Sheltonom, s ktorým chodí približne šesť mesiacov.

"Nikdy som nemala skladbu, ktorá by bola o šťastí. Je to skvelý pocit," vyjadrila sa Gwen Stefani. Na novom singli, v ktorom sa vysporiadava so svojím bývalým vzťahom a otvára náruč novému, spolupracovala s producentmi Justinom Tranterom, Juliou Michaels a švédskou dvojicou Mattman & Robin.

Videoklip, v ktorom sa okrem speváčky s rôznou vizážou a outfitmi objavujú aj traja tanečníci, režírovala Sophie Muller. S tou Gwen spolupracuje už takmer dve dekády a režírovala aj jej videoklip k piesni Used To Love You. "Nemám žiadne tajomstvá, nemám čo skrývať. Nespravila som nič zlé a som šťastná, že môžem zdieľať môj príbeh," povedala o novej piesni 46-ročná hudobníčka.


Gwen Renée Stefani pôsobí od roku 1986 v skupine No Doubt. S formáciou vydala albumy No Doubt (1992), The Beacon Street Collection (1995), Tragic Kingdom (1995), Return Of Saturn (2000), Rock Steady (2001) a Push And Shove (2012). Na konte má tiež sólové nahrávky Love. Angel. Music. Baby. (2004), The Sweet Escape (2006) a spomínanú This Is What The Truth Feels Like. Ako herečka sa predstavila v komédii Zoolander (2001) či životopisnej dráme Letec (2004). Nedávno sa rozviedla s lídrom anglickej kapely Bush Gavinom Rossdaleom, s ktorým má troch synov. 

Zdroj: SITA, EW.com, DigitalSpy.com
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani