Festival Leto v parku už po štvrtýkrát spríjemní Košičanom i návštevníkom mesta prázdninové dni. Podujatie sa bude konať od 6. do 12. augusta v areáli kúpaliska Ryba na Aničke a okrem iných sa na ňom predstaví aj svetoznámy režisér Emir Kusturica s jeho kapelou No Smoking Orchestra.

"Nepochybne najväčším lákadlom festivalu bude svetoznámy režisér a filmový producent Emir Kusturica, ktorého spoznáme aj ako muzikanta s jeho kapelou No Smoking Orchestra. Určite potešia aj koncerty Jany Kirschner, Tatabojs, Pudingu Pani Elvisovej, Sister Gracie, Le Payaco, Floex a ďalších," uviedol projektový manažér festivalu Jozef Môcik.

Ako spresnil, živé vystúpenie hudobného projektu Emira Kusturicu doplní netradičný 12 hodinový nočný filmový maratón jeho najznámejších filmov.

Emir Kusturica and the No Smoking Orchestra

Sedem festivalových dní prinesie dohromady vyše pätnásť koncertov lokálnych, slovenských a zahraničných kapiel, divadelné predstavenia pre deti a dospelých, veľkolepé filmové prekvapenie, ale aj množstvo atrakcií a sprievodného programu.

Viac informácií o festivale, účinkujúcich a kompletný program je k dispozícii na webstránke www.letovparku.sk.

Informácie pre Hudba.sk poskytlo mesto Košice.

Foto: Thenosmokingorchestra.com