Švédsky DJ Avicii zverejnil skladbu The Days, v ktorej hosťuje britský spevák Robbie Williams. Pieseň je prvým singlom z očakávaného albumu Stories, ktorý 25-ročný rodák zo Štokholmu plánuje uviesť na trh na budúci rok.

Singel The Days sa tento týždeň objavil na oficiálnom Youtube profile Aviciiho, no po tom, ako o skladbe napísali viaceré médiá, ju stiahol. Skladbu napokon opäť zverejnil aj s kreatívnym lyrics videom.


Termín vydania albumu Stories hudobník zatiaľ nezverejnil. V rozhovore pre americký hudobný magazín Rolling Stone prezradil, že na druhom počine sa podieľajú aj Jon Bon Jovi, spevák kapely System of a Down Serj Tankian, Chris Martin z Coldplay, Wyclef JeanMatisyahu, či Billie Joe Armstrong z formácie Green Day, ktorý pracoval na skladbe No Pleasing a Woman.

Avicii, vlastným menom Tim Bergling, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2006. Vlani vydal debutový album True, ktorý obsahuje single Wake Me Up, Hey Brother, You Make Me, Addicted to You a Lay Me Down. Medzi jeho známe skladby patria tiež napríklad Levels či Silhouettes. Na konte má American Music Award, Billboard Music Award či dve nominácie na Grammy.

Zdroj: SITA (Digitalspy.co.uk), Hudba.sk
Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Avicii, Robbie Williams