Americká speváčka a herečka Cher posunula vydanie svojho nového štúdiového albumu. Nahrávka, ktorá sa mala na trh dostať už tento mesiac, vyjde napokon až v septembri, o čom informovala na sociálnej sieti Twitter.

Cher však posun vydania neoznámila tradičným spôsobom, ale reakciou na tweet nedočkavého fanúšika, ktorý písal o tom, že si je na 99 percent istý, že album v marci nevyjde. "Taktiež som si tým istá! Singel v júni, CD v septembri! Šialenec, odíď! Zadrž svoj dych, lebo inak sa postarám o to, aby si zmodrel," napísala naštvaná speváčka, ktorá niekoľkokrát využila aj slovíčko začínajúce sa na f. Následne poznamenala, že ona je z posunutia vydania nahrávky rovnako sklamaná ako fanúšikovia.

Cher v novembri zverejnila tanečný singel Woman's World, ktorý sa bude nachádzať na jej 26. štúdiovom albume. Šesťdesiatšesťročná speváčka vtedy prezradila, že nový album bude podobný ako jej štúdiovka Believe (1998), bude opäť tanečný, no bude sa odlišovať. Nemali by na ňom chýbať ani balady.

Nahrávka, pre ktorú napísali skladby aj Pink a Lady Gaga, bude jej prvý albumom od roku 2001, kedy vyšla jej 25. štúdiová nahrávka Living Proof. Odvtedy uviedla na trh dve kompilácie - The Very Best of Cher (2003) a Gold (2005) a jediný živý album jej kariéry s názvom Live! The Farewell Tour (2003).

V roku 2010 sa Cher ohlásila piesňou You Haven't Seen the Last Of Me z filmu Varieté (2010), s ktorou to dotiahla na prvé miesto v rebríčku Billboard Dance/Club Play Songs. Stala sa tak jediným interpretom, ktorému sa podarilo dostať na čelo v niektorom rebríčku Billboard v každej z ostatných šesť dekád. Za túto skladbu získala jej autorka Diane Warren v januári 2011 Zlatý glóbus.

Nový album chce rodáčka z Kalifornie predstaviť na avizovanom poslednom turné, ktoré dostalo žartovný pracovný názov Never Can Say Goodbye Tour. Zatiaľ poslednou koncertnou šnúrou speváčky je Living Proof: The Farewell Tour, ktorá sa uskutočnila v rokoch 2002 až 2005. V rokoch 2008 až 2011 Cher pravidelne vystupovala v lasvegaskom Caesars Palace.

Cher - You Haven´t Seen The Last Of Me

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/cher

Súvisiaci interpreti: Cher