Americká speváčka Beyoncé a raper André 3000 z dua Outkast spolu nahrajú coververziu piesne Back to Black od zosnulej Amy Winehouse. Skladba bude súčasťou soundtracku k očakávanej snímke Veľký Gatsby, pričom producentom hudby k filmu je speváčkin manžel Jay-Z.

Nová verzia by sa mala výrazne líšiť od originálu. Nemenovaný zdroj z nahrávacej spoločnosti Interscope Records, ktorá soundtrack vydá, totiž prezradil redakcii E! News, že pôjde o "úplne iné poňatie Back to Black". Pripomeňte si pôvodnú verziu v podaní Amy Winehouse.


Vo filme Veľký Gatsby, ktorý podľa známeho románu F. Scotta Fitzgeralda z roku 1925 nakrútil režisér Baz Luhrmann, účinkujú Leonardo DiCaprio ako Jay Gatsby, Carey Mulligan ako Daisy Buchanan a Tobey Maguire ako Nick Carraway. Americká premiéra snímky bola pôvodne naplánovaná na 25. decembra 2012, no v auguste štúdio Warner Bros oznámilo svoje rozhodnutie posunúť dátum premiéry až na máj 2013. V slovenských kinách bude mať premiéru vo štvrtok 16. mája.

Vo filme nakrútenom v 3D formáte účinkujú aj Joel Edgerton, Isla Fisher, Gemma Ward, Jason Clarke, Amitabh Bachchan alebo Elizabeth Debicki. Fitzgeraldov román už v minulosti spracovalo viacero režisérov. Najznámejšou adaptáciou je snímka z roku 1974, v ktorej sa v úlohe Jaya Gatsbyho predstavil Robert Redford.

Beyoncé, ktorá momentálne pripravuje piatu sólovú štúdiovku, sa čoskoro po prvý raz predstaví na Slovensku. V rámci koncertného turné The Mrs. Carter Show vystúpi 19. apríla na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu.

Informácie zverejnila webstránka uk.eonline.com.

Zdroj: SITA
Foto: Live Nation

Súvisiaci interpreti: Beyoncé