Kapela Massriot vydáva od začiatku tohto roka už štvrtý singel z pripravovaného albumu Bude to fajn. Skladba Sila je úderným posolstvom o láske, ktorá spája. Novinka sa nesie, rovnako ako doteraz zverejnené piesne, v pozmenenom štýle.

"Čo sa týka hudby, zjemnili sme. Stále sa však snažíme dať ľuďom našou tvorbou niečo viac, ako len melódiu, ktorú si môžu pospevovať. Pokúšame sa podať posolstvo. Konkrétne v skladbe Sila je to posolstvo o sile lásky, ktorá nás spája. Pieseň Stovky kilometrov ciest zas v sebe niesla odkaz o tom, ako by sme sa mali správať k našej matke Zemi. Leitmotívom celého albumu je myšlienka, ktorá chystanému CD-čku a jednej zo skladieb dala názov – bude to fajn. Chceme v týchto neľahkých časoch šíriť optimizmus a povedať každému poslucháčovi - Nech ťa akákoľvek situácia položí na kolená, musíš sa postaviť a ísť ďalej," vyjadril sa bubeník Ján Borčík.

Pieseň Sila je dostupná na všetkých online streamovacích platformách. Album Bude to fajn, na ktorom sa chystaný singel objaví, trojica hudobníkov plánuje vydať v priebehu tohto roka. Toto však nie sú jediné chystané ciele kapely. "Už teraz sa tešíme, keď sa opäť vrátime na koncertné pódiá a spolu s ďalšími novými piesňami skladbu Sila zahráme našim priaznivcom. Veríme, že to bude už čoskoro," doplnil Borčík.

Projekt Sila z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.



Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Betty Benőová, PR manažérka skupiny. Text správy sme upravili.