Speváčka Kristina Tran len pred pár dňami vydala svoje nové EP Flow a už ho stihla aj pokrstiť, a to naozaj neobyčajným spôsobom.


Okrem svojej hudobnej tvorby je Kristina Tran známa aj tým, že háčkuje, šije a má svoju vlastnú módnu značku Soay. Práve to ju doviedlo k tomu, že tieto svoje dva umelecké svety symbolicky prepojila. Pre každú pesničku na svojom novom EP Flow vytvorila vlastný outfit a vyjadrila tak ich náladu.

Počas krstu, ktorý sa konal v piatok 29. apríla, tieto špeciálne modely oblečenia z jej vlastnej dielne predvádzali známi umelci a hudobníci, konkrétne Tomy Kotty, Erika Rein, Fejbs, Patrícia Vittek, Thia Vittek, Amália Amyel Jakabová, Adrián Líška, Nathael, Saimonsa či Mike Berry. V kolekcii prevažovali modely recyklovaných riflí, šušťákoviny či menčestru, no nechýbali ani Kristinine klasické pletené a macrame kúsky.

"Mnohí poznajú Soay ako značku ručne pletených výrobkov, no ja svoje portfólio týmto eventom chcem rozšíriť aj o upcyklovanú, extravagantnú módu, či už pre umelcov na stage, do videoklipov, na koncerty, ale aj pre ľudí, ktorí sa radi obliekajú výrazne a originálne," dodáva speváčka.

Súčasťou originálneho večera bol aj koncert Kristiny Tran s kapelou v zložení Matej "LilMaxx" Mikloš, Adam Noška a Daniel Griglák. Nechýbal ani spevák Yael, ktorý hosťuje v titulnej piesni Flow. Celé EP, ktoré predznamenal singel 10 sekúnd s hosťujúcou Tinou, si môžete vypočuť na všetkých digitálnych hudobných platformách.


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla manažérka speváčky Andrea Turčina. Správu sme upravili.