Rodák z Detroitu sa rozhodol spojiť v druhom albumovom singli tri generácie raperov. Singel Tobey, ktorý sa na streamovacie platformy dostane už v stredu 3. júla hostí raperov Big Seana a Babytrona. Videoklip k očakávanej novinke z dielne režiséra Coela Bennetta vyjde následne v piatok. Už teraz však Eminem zdieľa desivý trailer k novému albumu The Death Of Slim Shady, v ktorom prezrádza dátum jeho vydania.

Po oznámení Eminemovho 12. štúdiového albumu sa iba neurčito povrávalo, že by mohol vyjsť v priebehu tohto leta. Raper sa až doposiaľ k týmto fámam nevyjadril. Teraz ale zverejnil hororový trailer, ku ktorému pridal aj dátum vydania. The Death Of Slim Shady dorazí na digitálne platformy a pulty hudobnín už 12. júla.

Spomínaný trailer ukazuje príchod dieťaťa na svet. Krátko po jeho narodení sa ukáže, že ide o malého démona s čiernymi očami a rastúcimi rohmi. 51-ročný hudobník odštartoval uvedenie albumu na trh svojím nostalgickým singlom Houdini, vďaka ktorému debutoval na 2. mieste v rebríčku Billboard Hot 100. Tobey je Eminemova prvá spolupráca s Babytronom a jeho štvrtá s Big Seanom – spolupracovali na skladbách No Favors, Friday Night Cypher a Detroit Vs. Everybody in the Past.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)