Trojica S Hudbou Vesmírnou sa po viac ako roku vrátila na hudobnú scénu a v závere roka dopriala svojim priaznivcom hneď dva nové videoklipy k piesňam Retro a Som tu zo slušnosti. Piesne pochádzajú z nového albumu Stále sme to my, ktorý vyšiel v polovici decembra.

Zoskupenie v zložení Daniel "Sorizzo" Kis, Dominika Morávková a Marek Koleno, ktorí sú známi aj ako moderátori folklórnej šou Zem spieva, prináša na albumovej novinke spolu 11 piesní, pričom niektoré z nich už S Hudbou Vesmírnou vydali ako videosingle. V čerstvej singlovej novinke Som tu zo slušnosti sa spojili s českým pesničkárom Michalom Horákom, ktorý je najmä jeho krajanom známy svojim originálnym humorom. Ten je spojivom medzi ním a S Hudbou Vesmírnou aj vo vtipnej piesni Som tu zo slušnosti.


Poznáte to – oslavy, na ktoré sa vám vlastne nechce vôbec ísť, ale zo slušnosti neodmietnete. Túto tému spracovali S Hudbou VesmírnouMichalom Horákom. "Veľa z nás zažíva situácie, že sa ocitneme niekde, kde sme hlavne zo slušnosti. Náš nový song a klip hovorí najmä o vnútorných pocitoch v týchto chvíľach. Tešíme sa, že prijal pozvanie aj český pesničkár Michal Horák, nakoľko si myslíme, že do pár rokov bude tak slávny, že by nám do klipu už nešiel ani zo slušnosti," hovoria o piesni členovia formácie.

Videoklip k veselej novinke má za pár dní od zverejnenia na Youtube viac ako 46-tisíc vzhliadnutí a mnoho prevažne pozitívnych reakcií vo forme komentárov pod videom, v ktorom diváci okrem hosťujúceho Horáka uvidia aj ďalších hostí. Marekovu mamu stvárnila sólistka opery SND Jitka Sapara-Fischerová a zahrala si v ňom aj Broňa Kovalčíková či Katka Chovancová. Videoklip k piesni Retro, ktorý formácia zverejnila pred dvoma týždňami a k dnešnému dňu presiahol 100-tisíc zobrazení na Youtube, opäť pobaví a znova nielen svojou atmosférou, ale aj hereckými výkonmi, v tomto prípade Štefana Martinoviča a Dominiky Starej


Vypočujte si celý album na Deezeri:



Autorka: Miroslava Rabčanová (zdroj: S Hudbou Vesmírnou)
Foto: archív S Hudbou Vesmírnou

Súvisiaci interpreti: S Hudbou Vesmírnou