V pondelok debutoval v americkej televíznej šou Today trailer posledného filmu, v ktorom si zahrala zosnulá Whitney Houston. V snímke s názvom Sparkle stvárnila matku troch dcér, ktoré vytvoria úspešnú spevácku skupinu a na vlastnej koži okúsia svet šoubiznisu plný nebezpečenstva a drog.

Ide o remake rovnomenného filmu z roku 1976, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavila Irene Cara. V novinke, ktorá sa do slovenských kín dostane 1. novembra, účinkujú aj Carmen Ejogo, Tika Sumpter a víťazka šiestej série speváckej súťaže American Idol Jordin Sparks.

Sparkle - trailer

Spevácka hviezda Whitney Houston, ktorá zomrela 11. februára vo veku 48 rokov, sa po prvý raz na striebornom plátne objavila po boku Kevina Costnera v legendárnom filme Osobný strážca (1992). Nasledovala opäť jedna z hlavných úloh vo filme Až si vydýchnem (1995), v roku 1996 sa objavila po boku Denzela Washingtona v romantickom filme Kazateľova žena. O rok neskôr sa na televízne obrazovky dostal muzikál Popoluška, kde Houston stvárnila vílu.

Herectvu by sa chcela venovať aj jej dcéra Bobbi Kristina, ktorá nedávno prijala úlohu v komediálnom seriáli For Better or Worse.

Whitney Houston & Brandy - Impossible (z filmu Popoluška/Cinderella 1997)

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Sony Pictures, Alicia Gbur

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston