Americká speváčka Nicole Scherzinger, ktorá pred niekoľkými rokmi trpela bulímiou, súcití s ľuďmi, ktorých toto ochorenie stále trápi. Rodáčka z havajského Honolulu to uviedla v rozhovore pre britskú verziu magazínu Cosmopolitan.

"Je to príšerná a ochromujúca choroba. Boli to pre mňa veľmi temné časy. Práve preto dokážem súcitiť s ľuďmi, ktorí v hlavách počujú démonov a hlasy, a s takými, ktorí sa k sebe nesprávajú pekne. Znemožňuje vám to žiť váš život," uviedla interpretka, ktorá si podľa vlastných slov uvedomila, že potrebuje pomoc až keď ju raz našli v bezvedomí ležať na podlahe.

"Začala som strácať hlas, počas šou som nemohla spievať a potom si spomínam, ako ma môj manažér našiel v bezvedomí na podlahe na Malte alebo na juhu Francúzska. Vtedy som si pomyslela 'ak sa nebudem mať rada, prídem o všetko, čo milujem'. Jedného dňa, keď budete mať pocit, že ste na konci, stačí si povedať 'už to viac nebudem robiť'. Je smutné vidieť, ako som premrhala svoj život. Navonok som mala skvelý život, Dolls boli na vrchole, no vo vnútri som sa cítila mizerne. Nedovolím, aby sa to zopakovalo, máte iba jeden život - 27 som mala iba raz," spresnila Nicole Scherzinger.

"Váš život však môžete získať späť a zbaviť sa toho navždy. Mne sa to podarilo, a to je dôvod, prečo je pre mňa také dôležité zdieľať s ostatnými môj príbeh. Cítila som sa taká osamelá... No mohla som si za to sama. Skrývate to pred svetom, izolujete sa. Ale môžete to poraziť - nevzdávajte sa, pretože ste výnimoční a stvorení pre veľké veci," dodala speváčka.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Alastair Grant

Súvisiaci interpreti: Nicole Scherzinger