Americký raper Lil Wayne prezradil, že si plánuje dať pauzu od hudby, aby sa mohol naplno venovať skateboardingu. Dvadsaťdeväťročný rodák z New Orleans to uviedol v rozhovore pre rádio Hot 107.9.

"Zobral som skateboard a myslel som si, že to bude hobby. Ale stal sa z toho môj životný štýl. A aby ste mu boli úplne oddaní, tak ten životný štýl musíte aj žiť. Takže rap som musel odsunúť až na druhú koľaj," vyhlásil raper, ktorý následne vysvetlil dôvody tohto prekvapujúceho rozhodnutia.
"Mám pocit, že si to zaslúžim. A myslím si, že aj fanúšikovia si zaslúžia byť nejaký čas bez Waynea. Bol som všade, hosťoval v skladbách všetkých interpretov a stále hosťujem, interpretom môjho labelu sa darí vynikajúco. Verím, že fanúšikovia si zaslúžia odo mňa na chvíľu pokoj. Ja budem zatiaľ na svojom skateboarde," dodal Lil Wayne, ktorý však ešte 15. augusta plánuje vydať nový mixtape Dedication 4.

Hosťovanie vynieslo raperovi aj nomináciu na najlepší hip-hopový videoklip v rámci tohtoročných MTV Video Music Awards. V tejto kategórii sa uchádza o víťazstvo so skladbou HYFR, ktorú nahral s kanadským raperom Drakeom. Druhú nomináciu má v kategórii "najlepší videoklip s posolstvom" za How to Love. Prehľad všetkých nominácií nájdete TU.

Lil Wayne - How to Love 
Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com.

Zdroj: SITA, archív Hudba.sk
Foto: AP Photo/David Goldman

Súvisiaci interpreti: Lil Wayne