Dievčenská kapela The Cubes, v ktorej svoje sily spojili sestry Humeňanské (gitary a spev) a Katarína Knechtová (bicie), dnes zverejnila svoj prvý videoklip. Svieže video k piesni Tomorrow z prostredia školskej telocvične vám pripomenie časy, kedy ste sa na začiatku septembra po dvojmesačnom leňošení vracali do školských lavíc.

Kapela The Cubes, ktorú Knechtová v rozhovore pre Hudba.sk označila za svoj splnený sen, vydala v júli eponymný album. Debut skupiny obsahuje jedenásť piesní, skladba Tomorrow je prvým singlom. Režisérom klipu je Jaris, známy zo spolupráce s Komajotou, Nocadeň či Good Fancy. 

The Cubes - Tomorrow

Speváčka Petra Humeňanská sa kvôli účinkovaniu v The Cubes naučila hrať na basgitare. Paradoxne najvýraznejším hlasom a formácie je však najmenej známa z trojice hudobníčok - jej sestra Jana Humeňanská, ktorá okrem spevu hrá na gitare. Katka Knechtová ostáva viac v úzadí, v kapele pôsobí ako bubeníčka a producentka, no túto odlišnú rolu v kapele si veľmi užíva.

"Od začiatku som mala celkom jasnú predstavu, ako bude naša skupina znieť. Pesničky by mali byť svieže, veselé a ženské, musí v nich byť ženská energia. Z tých, ktoré sú na albume, cítiť, že ich hrajú ženy, naozaj v nich je ženský duch," uviedla Knechtová.

Text: Hudba.sk
Foto: Facebook stránka The Cubes

Súvisiaci interpreti: The Cubes