Britská vysielacia spoločnosť BBC pripravuje hodinový špeciál venovaný americkej speváčke a herečke Ariane Grande. Relácia, ktorú bude moderovať Davina McCall, by sa mala dostať na televízne obrazovky ešte tento rok. Špeciál podľa BBC prinesie rozhovor so samotnou speváčkou, ktorá zároveň naživo predstaví piesne zo svojho nového albumu Sweetener (2018).

"Ariana Grande je neuveriteľný talent. Je veľmi vtipná, neskutočne milá a už toho toľko dosiahla. Už teraz sa teším, že sa s ňou budem môcť pozhovárať a, samozrejme, vypočuť si jej úžasnú muziku," vyjadrila sa McCall na adresu špeciálu, ktorý by mali nakrúcať 7. septembra a odvysielať ho na BBC One.

Americká speváčka vydala svoj štvrtý štúdiový album v polovici augusta a zatiaľ sa na jej hlavu valí vlna pozitívnej kritiky. Magazín Variety označil album za jej najpôvabnejšiu nahrávku. S tým sa stotožňuje aj denník Los Angeles Times. "Skladby sú žiarivé a chytľavé samozrejme... napriek tomu tento album prináša neobvyklý pocit sebaovládania - akýsi vzrušujúci pokoj, ktorý ho oddeľuje od všetkého ostatného, čo sa aktuálne nachádza v top 40 rádií." 

Už menej nadšený z nahrávky bol britský Guardian. "Znie to ako práca umelca, ktorý sa zmieta medzi tým, že chce robiť presne to, čo sa mu páči, čo je pochopiteľné za istých okolností, a tým, že dáva publiku to, čo chce počuť. Nie je však pochýb o tom, ktorý z týchto impulzov je viac umelecký."


Zdroj: SITA (NME.com), doplnila Hudba.sk
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande