Slapjack je song o tom, že niekedy treba pre rozkoš trpieť. Vo videoklipe skupiny Mofokiller preto neuvidíte žiadne krásavice z trendy kaviarničiek, ani krehké kvetinky, čo sa v handrách zo sekáča hrajú na módne bloggerky, ale dve ženy, ktoré na sebe tvrdo pracujú.

Majsterka sveta v thai boxe Lucia Krajčovič (WKU World Champion Muay Thai 2013) spolu so Soňou Čeredejevovou sa do seba pustia v ringu. Tieto talentované baby sú dôkazom toho, že aj násilie, pokiaľ ho páchajú krásne ženy, vie byť sexi.

Videoklip vznikol pod dohľadom režiséra Antona Kajana a okom kamery Marcela Hepnera. Zábery kapely vznikli v noci na parkovisku a baby si to rozdali v ringu bratislavského thaibox klubu Hanuman Gym. Klip, z ktorého srší energia, ešte viac umocňuje energickú hudbu skupiny. "Keď som videl ako zo Soni odlieta pot po Luciinom údere, dostal chuť na takú bitku aj ja," prezradil spevák kapely Miro Beka. 

Mofokiller vydali 28. októbra EP, ktoré pokrstili 1. novembra v bratislavskom klube Randal v rámci akcie Halloween Rock Night 4.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Imrich Makó.