Spevácke hviezdy Rihanna, Bruno Mars a Sting na nedeľnom udeľovaní Grammy predvedú spoločné vystúpenie. Prostredníctvom Twitteru to oznámila Národná akadémia nahrávacích umení a vied.

Rihanna na ceremoniáli vystupovala aj minulý rok, vtedy sa pridala k lídrovi britskej kapely Coldplay Chrisovi Martinovi a zaspievali spoločnú pieseň Princess of China. Medzi účinkujúcimi sú aj Justin Timberlake, Mumford & Sons, The Black Keys, Jack White, Fun, Frank Ocean či Taylor Swift. Spoločné vystúpenie predvedú Alicia Keys a Maroon 5 a diváci sa môžu tešiť aj na spoluprácu Eltona Johna s Edom Sheeranom a Dierksa Bentleyho s Mirandou Lambert.

Najviac, teda po šesť nominácií, majú v 55. ročníku udeľovania Grammy Mumford & Sons, Fun, Frank Ocean, Jay-Z a Kanye West. The Black Keys sú nominovaní v piatich kategóriách, pričom Dan Auerbach z tejto formácie môže bodovať aj v kategórii Producent inej ako klasickej hudby.

Mená víťazov sa verejnosť dozvie 10. februára na slávnostnom galavečere v losangeleskom Staples Center, ktorý bude moderovať rapper a herec LL Cool J. Grammy Lifetime Achievement Award poputuje britskej rockovej legende The Who. 

Zdroj: SITA
Foto: xfactor.itv.com, Ken McKay  

Súvisiaci interpreti: Bruno Mars, Rihanna