Neprešiel ani rok od vydania debutu a už bratislavská formácia 4D vydáva druhý album. Novinku s názvom 4 uvedie na trh dnes (4.4.2014) a zároveň ju aj pokrstí na očakávaném prvom koncerte slovenského turné. Koncert plný zaujímavých hostí nielen zo sveta hip-hopu si môžete večer pozrieť v našom priamom prenose.

Kvarteto 4D, ktoré tvoria Čistychov, DNA, Mišo Biely a G-Bod, minulý rok zaujalo debutovým albumom Kryštal, ktorý formácii okrem iného pomohol aj na druhé miesto v ankete Hudba.sk v kategórii Objav roka. Na nasledovníka úspešnej platne nenechali chalani fanúšikov dlho čakať a už dnes večer uvedú do života novinku 4. Album je oddnes sprístupnený na Youtube. Počúvajte TU!

Na dnešnom sa formácia predvedie s úplne novým programom so živou kapelou. Zárukou kvalitného zážitku je medzinárodne uznávaný bubeník Martin Valihora, predstaví sa aj ženské spevácke kvarteto ForSomeOne, ktoré sa dostalo do povedomia verejnosti minulý rok v šou Česko Slovensko má talent. AKo dídžeji vystúpia Viktor Hazard a Jacob Bizzare.

Krst albumu 4, z ktorého formácia už predstavla skladby Klan, Lovecké a videoklip P.P.D., je prvým koncertom slovenského turné. V rámci neho 4D v najbližších týždňoch zavíta vystúpi aj v Nitre, Žiline, Trenčíne, Brezne, Košiciach a Martine.

Lístky na turné 4D:  Predpredaj.sk

4D ide na turné Zdroj: PR


Text: Hudba.sk
Foto: PR