Po promo turné k svojmu debutovému albumu a jeho následnom krste speváčka Vanda prináša vizuálne spracovanie druhého singla. Ten sa volá rovnako ako nahrávka - Astrology.

Astrology je nielen názov celého albumu, s ktorým speváčka Vanda debutovala, ale tiež skladba na albume, dokonca speváčka tvrdí, že jej obľúbená. Sama vníma, že nás ovplyvňuje a obklopuje určitá energia, niečo "vyššie", ako sme my, nech je to už čokoľvek, akási hybná sila. V danej skladbe vystihuje to, čo chcela autorka  povedať, hneď druhá veta v prvej slohe: "sedím tu v kľude a snažím sa neočakávať viac od toho, kým som sa stala". 

"Klip točil a strihal režisér Branislav Vincze a je to vlastne záznam z turné, ktoré sa uskutočnilo vo februári v piatich slovenských mestách  - začínali sme v rodnej Nitre, pokračovali v Žiline, Banskej Bystrici, v Košiciach a končili veľkolepým krstom a koncertom v Bratislave," hovorí interpretka, skladateľka a textárka Vanda. "Keďže je to vďaka rytmu taká, povedzme kabaretná, skladba, zvolili sme  pre bratislavský koncert tanečnice, ktoré boli úžasné, nacvičili spontánne choreografiu a som nadšená. Môj osobný dojem z klipu je veľmi príjemný, pozitívny a hlavne veselý a farebný. Žiaden Hollywood, ale príjemný klip," vyznáva sa speváčka. A prečo zvolili roadtripovú formu? "Bol to nápad režiséra. Režiséra a mamu treba poslúchať," smeje sa Vanda a dodáva: "Samozrejme, keby som nebola s tým stotožnená, nesúhlasila by som, ale myšlienka ma oslovila."


Informácie pre Hudba.sk poskytla Anka Olvecká z agentúry VI-AN.

Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Vanda