Hovorí sa, že letné hity by mali mať chytľavý refrén, nádych ľahkosti a atmosféru bezstarostnosti. Dara Rolins to však vzala z úplne opačného konca. Svoju tohtoročnú novinku Nálada napriek tanečnému beatu "zaťažila" najviac, ako to len šlo. Pritom stačilo málo a mohla sa postarať o jednu z najobľúbenejších piesní tohto leta.

Ťažkopádny ťahavý text a absolútna nemelodickosť vanie z nového singla Dary Rolins. Speváčka a priateľka rapera Rytmusa prináša na začiatku leta novinku s názvom Nálada, ktorú produkčne zastrešil Baddogz. Ide o jemne tanečný R&B kúsok, ktorý by bol azda spevavejší, keby refrén neobsahoval slová ako "regulérne" alebo "prbrzdený" a keby strofy a bridge nezneli ako ťažkopádna snaha o hlboké posolstvo v piesni, ktorá má byť hitom diskoték. Pozitívom je opätovná spolupráca s Kvintesence Quartet, ktorého sláčiky znejú aj v singli Ver mi.

Speváčka k singlu ašpirujúcemu na domáci letný hit predstavila aj videoklip, ktorý režíroval Adam Pavelka. Na začiatku sa popová stálica zobúdza na to, ako ju partner kameruje, neskôr pri prezliekaní poodhalí telo, a napokon si dáva dámsku jazdu naprieč hlavným mestom Slovenska s kamarátkami, resp. tanečníčkami Street Dance Academy Laciho Strikea.

TIP: Prečítajte si text piesne Nálada


Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Dara Rolins