Bratislava už 20. júna opäť ožije jedinečným kabaretom s nádychom erotiky a čias minulých. V Luna bare pri Hoteli Kyjev sa so spoločným programom predstaví 23-členný orchester Swingless Jazz Ensemble a krásne tanečnice z Bratislava Burlesque. Zažijete tak vizuálne pútavé, no nanajvýš decentné vystúpenie plné ženskej zvodnosti, rafinovanosti, tanca, humoru i noblesy.

Bratislava sa v tretí júnový štvrtok ponorí do atmosféry vintage štýlu, ktorý je typický predovšetkým pre kabaretné bary okázalého a nikdy nespiaceho New Yorku. Pútavú šou plnú príťažlivých tanečníc, sexi kostýmov, originálnych rekvizít a chytľavého hudobného sprievodu však môžete zažiť aj v našich končinách. Stačí si nájsť čas a 20. júna byť v legendárnom Luna bare na ďalšej z vydarených kabaretných šou, ktorá pohltí všetky vaše zmysly.

The Boo - Bap Show mala premiéru 31. mája 2018 Zdroj: Peter FicoPrvá The Boo - Bap Show v Hoteli Kyjev bola minulý rok v máji

Decentne zvodné ženské zbrane

Z Bratislava Burlesque vystúpi trio The Risqué Reveals a sólistky Lotta Love a Miss TiQ. Pod týmito menami sa ukrývajú neodolateľné burlesque tanečnice, ktoré svoju záľubu povýšili na srdcovú záležitosť a umenie.

Ak počujete slovo burlesque po prvý raz, zakladateľka obľúbeného zoskupenia Lotta Love, nám vysvetlila, čo si pod týmto pojmom predstaviť: "Burlesque spája rôzne štýly zábavy pre dospelých, a preto si v ňom dokáže každý nájsť to svoje. Toto umenie zvádzania a budovania túžby upúta všetkých ľudí s otvorenou mysľou. Burlesque je totiž vizuálne krásny a príťažlivý štýl, ktorý bez najmenšieho zaváhania pohladí zrakové zmysly, ale aj dušu. Svojou atmosférou nadchne každého."

Napriek tomu, že k základným atribútom profesionálneho burlesque patrí zvádzanie a prezentovanie vlastného sexepílu, nemusíte sa báť, nejde o žiadnu prvoplánovú striptízovú šou. Čaká vás decentné dráždenie, vtipkovanie a flirt, ktoré doplnia magický nádych tohto večera.


Orchestrálny hudobný doprovod

Unikátnosť blížiacej sa udalosti s názvom The Boo - Bap Show II spočíva v hudobnom sprievode Bratislava Burlesque tanečníc. Ten má pod palcom, rovnako ako minulý rok, známy 23-členný orchester Swingless Jazz Ensemble. Jeho tvorbu poznajú azda všetky generácie, čerpá totiž najmä z jazzu a swingu prvej polovice 20. storočia.

Kapela funguje ako zoskupenie hudobníkov z oblasti hudobného školstva, ale taktiež študentov hudby a iných muzikantov. Počas svojich vystúpení dav spoľahlivo roztancujú staršími skladbami v ich vlastnej úprave, ale i autorskými novinkami. K interpretom, s ktorými si big band v minulosti zahral, patria napríklad jazzová diva Hanka Gregušová, Lucia Lužinská, kapela Billy Barman, spevák Lasky zo skupiny Para či jazzový gitarista Boris Čellár.

Dress code nie je príkazom, no ak si zvolíte elegantný štýlový outfit, prispejete k výnimočnej atmosfére večera. Dámy, oblečte si to, na čo ste už dlho hľadali príležitosť, a páni - aj košela vám pristane!

Vstupenky:  

Facebook event 


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Michelle Kristová. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: Viktória Akbáriová / Michal Jakubec (koláž Hudba.sk)