Americká speváčka Britney Spears v stredu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že jej očakávaná deviata štúdiovka sa bude volať Glory a do predaja sa dostane 26. augusta.

Tridsaťštyriročná rodáčka z McCombu v Mississippi taktiež zverejnila obal novinky, z ktorej zatiaľ predstavila singel Make Me. V ňom hosťuje raper G-Eazy. Speváčka okrem toho zverejnila aj skladbu Private Show, ktorej časť je zároveň súčasťou reklamného spotu na jej rovnomenný parfum.


Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999), po ktorom nasledovali nahrávky Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till The World Ends

Zdroj: SITA
Foto: Twitter.com/britneyspears

Súvisiaci interpreti: Britney Spears