Nemusíte nikam chodiť, Olivia Rodrigo príde za vami do vašich obývačiek. Spolu s platformou Netflix predstaví už 29. októbra svoj nový koncertný film Olivia Rodrigo: Guts World Tour.

Koncertný film vznikol počas koncertu v Intuit Dome v Los Angeles, režíroval ho James Merryman. Poskytne pohľad na masívne turné po vypredaných arénach. "Pripravte sa kričať, plakať, tancovať a spievať z celého srdca pri skladbách z jej najnovšieho albumu Guts a debutového albumu Sour," uvádza Netflix.

"Som taká nadšená, že môžem zdieľať svetové turné Guts so svojimi fanúšikmi," povedala Olivia. "Pre tých z vás, ktorí nedostali príležitosť osobne sa rozhýbať, teraz môžete mať tie najlepšie miesta v dome! A fanúšikovia, ktorí ste povzbudzovali, kričali a tancovali, som veľmi rada, že si to všetko môžeme zopakovať!" vyhlásila Olivia Rodrigo.

Svetové turné na podporu speváčkinho druhého štúdiového albumu odštartovalo vo februári tohto roka a pokračovať bude do marca 2025. Zahŕňa zastávky v Severnej Amerike, Európe, Spojenom kráľovstve, Ázii a Austrálii. Album Guts priniesol mladej speváčke šesť nominácií na ceny Grammy Awards 2024 v kategóriách Album roka, Najlepší popový vokálny album, Nahrávka roka a Skladba roka. Za pieseň Vampire získala nomináciu v kategórii Najlepší popový sólový výkon a Ballad of a Homeschooled Girl získal nomináciu za Najlepšiu rockovú pieseň.

Text: Hudba.sk (Pitchfork.com, Netflix.com)