Mladá slovenská speváčka a tanečníčka Rebeka Kmeťová alias Rebis a spevák a raper Taomi vydávajú spoločnú novinku Príde to samé. Talentovaná dcéra Igora Kmeťa ml. tak nadväzuje na vydarený debutový singel Namotáš z marca minulého roka.


Rovnako ako vlani, aj teraz Rebis novinku zverejnila v čase svojich narodenín. Tentokrát singlom oslávila vstup do dospelosti. Hosťovaním jej v skladbe prispel člen zoskupenia WeLoveVerySimple Taomi, pričom každý z nich si v rámci textu napísal svoj part.

O produkciu skladby sa postaral Igor Kmeťo ml. a mix mal na starosti Adrián Líška (Emma Drobná, Yael, Erika Rein). Vizuál vkusne odkazujúci na estetiku hudobných klipov z 90. rokov režíroval Bao Miro.


Debutový album? Príde to samé

"Skladba vznikla veľmi spontánne, pôvodne mala vyjsť u môjho otca. Text som písala z vlastnej skúsenosti o tom, čo som zažila a prežila. Chcela som song obohatiť aj inou energiou a priniesť do nej mužský vibe, takže som si na pozvala Taomiho, jeho tvorbu mám veľmi rada," hovorí Rebis.

Hudbu podľa vlastných slov tvorí bez kalkulu a s vydaním albumu sa neponáhľa. "Tvorím spontánne a pocitovo, moje skladby vychádzajú raz za čas, pretože si na nich dávam záležať. Snažím sa priniesť kvalitu a najmä s ňou chcem byť spokojná, preto to trvá dlhšie. Čo sa týka albumu, nechávam to teda plynúť a uvidím, čo z mojich emócií a myšlienok vznikne," dodáva 18-ročná speváčka.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová z Ruka Hore. Správu sme upravili a doplnili. Novinky Rebis môžete sledovať na jej oficiálnom profile www.instagram.com/rebiiiiss.