Po vydaní debutového albumu vydávajú "modré gule" aj svoj prvý videoklip ku singlu Move On. Kapela zároveň oznámila viacero zaujímavých klubových či festivalových vystúpení, pomedzi ktoré plánuje nahrávať materiál na druhý album. Ten by sa mal na trhu objaviť začiatkom budúceho roka.

Skladba Move On vyšla na debutovom eponymnom albume, ktorý kapela ponúka na voľné stiahnutie. Videoklip sa nahrával 14. októbra 2011 na krste albumu v kine Hron v rodisku kapely, na Sliači. Práce na ňom však trvali takmer pol roka. Podieľali sa na ňom Martin Malo, Peter Mercell a Michal Žihlavník.

Got Blue Balls - Move On

Tak ako aj vlani, aj tento rok sa Got Blue Balls chystajú zahrať na festivaloch v Česku a na Slovensku. Ešte predtým však vystúpia spoločne s českou kapelou Luno 11. mája v Klube 77 v Banskej Bystrici. V Čechách ich bude možné vidieť na festivale United Islands v Prahe a v našich končinách vystúpia na hlavných pódiách na Grape festivale, Easthetic festivale, Ynom víkende, Sliačskom rockovom lete a iných.

Počas leta sa kapela chystá nahrávať dva nové single k albumu, ktorý by mal vyjsť začiatkom budúceho roka. K obom vzniknú aj klipy, ktoré by mali uzrieť svetlo sveta po lete, na kedy sa taktiež pripravuje doposiaľ najväčšie turné Got Blue Balls po Čechách a Slovensku.

Kapela Got Blue Balls už má za sebou úspešné koncertovanie na festivaloch ako Bažant Pohoda, Rock For People, Žákovic Open či Papuča Fest. V novembri 2011 predstavila svoj debutový album na francúzskom turné s kapelou The Shifoomies Band.

Informácie pre Hudba.sk poskytol Michal Očovan, manažér skupiny.

Foto: FB stránka Got Blue Balls

Súvisiaci interpreti: Got Blue Balls