Členka jedného z najvplyvnejších elektronických labelov na svete Diynamic Music zavíta 28. augusta do Bratislavy. Nemecká house & melodic techno dídžejka a producentka Magdalena svoj sound pravidelne predvádza na tých najzásadnejších svetových fórach ako Tomorrowland, Tulum, Ibiza, Cercle či Diynamic Outdoor.

Slovenskí fanúšikovia si budú môcť jej vystúpenie užiť v novootvorených priestoroch Edison Parku, ktorý sľubuje špeciálne umiestnené pódium, špičkový zvuk a tiež V.I.P. sektor s vlastným barom. Spolu s Magdalenou sa predstavia Art Inside, Bizzare, Emtydee a DJka SJ Yellow.

Talentovaná nemecká dídžejka viedla dlhé roky v Hamburgu klub Ego, v ktorom neustále prichádzala do kontaktu s umelcami tanečnej scény, vďaka čomu objavila svoju vášeň stáť na druhej strane hudobného diania a stala sa rezidentnou dídžejkou klubu. Jeho zatovrením v roku 2014 ukončila svoju kariéru manažérky a pustila sa na dráhu profesionálnej dídžejky a producentky. Spomienkou na renomovaný klub je každoročná letná séria Ego Air, ktorá sa koná v jej rodnom Hamburgu.

V nasledujúcom roku rástol dopyt po jej vystúpeniach a Magdalena začala hrávať v populárnych kluboch pod hlavičkou Diynamic. Ďalším krokom v jej kariére bolo experimentovanie v štúdiu. V roku 2016 vydala svoj debutový singel Should I Stay na kompilácii 10 Years Diynamic Anniversary compilation a o rok neskôr svoje prvé EP Morphosfalter na Leen Music. V roku 2018 sa dočkala vydania svojho prvého EP na labeli Diynamic Elementum s hitom Mountains of Es Cubells.


Vstupenky: 

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Xénia Ujová. Text správy sme upravili.