Ariana Grande je skutočne nezastaviteľná. Nie je to ani polroka, odkedy vydala svoj úspešný album Thank U, Next a už do éteru posiela úplne novú skladbou Boyfriend. Po albume plnom sólových piesní, naspievala nový singel spolu s duom raperov Social House.

Pred pár rokmi patrila Ariana Grande do kategórie tínedžerských speváčok a jej tvorba publiku mimo násťročných veľa nehovorila. Za posledný rok sa však z talentovanej brunetky stala globálne jedna z najúspešnejších hudobníčok. Tento status si potvrdila vydaním vydaním svojho piateho štúdiového albumu, z ktorého pochádza aj dvojica jej doposiaľ najúspešnejších skladieb Thank U, Next a 7 Rings. Napriek tomu, že Ariana ešte ani neskončila turné k svojmu predošlému albumu Sweetener, tak tento týždeň do éteru pustila nahrávku Boyfriend, ktorá podľa niektorých dohadov môže byť predzvesťou ďalšieho štúdiového albumu.


Prehliadka luxusného a rozmarného života

Ak patríte medzi fanúšikov 26-ročnej speváčky, tak ste zrejme zaregistrovali, že sa pred pár mesiacmi stala novou tvárou luxusnej značky Givenchy. Tá v minulosti spolupracovala napríklad s Beyoncé či Rihannou. Oblečenie, ktoré Ariana pred kamerou svojho nového vizuálu vystriedala je tak, pochopiteľne, práve zo spomínaného francúzskeho módneho domu.

Napriek tomu, že video mohlo dopadnúť ako zbytočná a nevkusná reklama pre spomínanú módnu značku, výsledok pôsobí veľmi prirodzene a nesilene, za čo zrejme môžeme z veľkej miery vďačiť osvedčenej režisérke Hannah Lux Davis, ktorá s Arianou spolupracovala aj na jej trojici predošlých videí. V závere sa pritom Grande premení na akúsi ženskú verziu Amora. Namiesto vystreľovania z luku však srdcia strieľa priamo zo svojho dekoltu, čo by zrejem ocenila aj infantilná Katy Perry.


Lásku k životu nepotrebuje

Kým vo svojom predošlom singli Break Up With Your Girlfriend, I'm Bored mužov Ariana nabádala k tomu, aby sa kvôli nej rozišli so svojou frajerkou, tak tentokrát bez zbytočných starostí priznáva svoju žiarlivosť a samu seba sa snaží presvedčiť o tom, že vo svojom živote nikoho z dvojice Mikey Foster a Scootie Anderson nepotrebuje.

Na twitteri Ariana priznala, že táto pieseň je o zraniteľnosti a obavách, ktoré občas prežíva každý z nás. "Chceli sme urobiť niečo nad vecou, čo odzrkadlí tie obavy z dôvery a strach zo zranenia, pretože máte pocit, že tomu druhému nestačíte...ale tiež je to o tom, aké je to získať niekoho lásku."

Ide síce o úplne novú skladbu, žánrovo aj hudobne však dokonale zapadá do produkcie, ktorou si rodáčka z Floridy v posledných mesiacoch získala množstvo nových fanúšikov. Jemný retro nádych totiž jej hlasu pristane oveľa viac, než prvoplánové popové hity. Textovo sa aj tentokrát na skladbe podieľala samotná Ariana, vďaka čomu jej prezentácia pôsobí skutočne uvoľnene a uveriteľne. Následnú produkcia zastrešilo trio v zložení Edgar Barrera, Steven Franks a Tommy Brown.


Pár kilometrov od Slovenska

Ak si Arianu chcete vychutnať aj naživo, tak už 17. augusta v londýnskej O2 aréne započne európsku časť svojho svetového turné. Ariana so sériou koncertov zavíta tiež do susednej Viedni a Prahy. Väčšina koncertov je už dávno vypredaná, ak však budete mať šťastie, možno sa vám ešte podarí získať nejaký lístok.

Už o pár dní by sme sa pritom mali dočkať ďalšej novej skladby Angel, ktorú Ariana naspievala spolu s Miley Cyrus a Lanou Del Rey pre film Charlieho Anjeli. To, či svoje nové skladby Ariana zaradí do programu európskeho turné je zatiaľ otázne, bola by však veľká škoda, ak by túto príležitosť nevyužila.


Autor: Dušan Marko
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande