Slovenský spevák Miro Jaroš zverejnil videoklip k piesni Pri stole. V novinke sa okrem bývalého SuperStaristu predstavilo aj niekoľko chlapcov a dievčat a tiež herečka Monika Haasová, ktorá sa preslávila v seriáli Bambuľkine dobrodružstvá (1982).

"Na Bambuľke vyrastala moja generácia. Zdalo sa mi pekné prepojiť pôvodnú myšlienku seriálu s tvorbou, ktorú robím ja, pretože sú si v mnohom podobné - snažia sa deti hravou formou niečo naučiť," uviedol 36-ročný interpret.

Pieseň, v ktorej sa spevák venuje pravidlám stolovania, bude súčasťou očakávanej knihy Pri stole. Publikácia by sa mala dostať do predaja koncom októbra. Jaroš už má na konte podobné knihy, ku ktorým zverejnil aj piesne s videoklipmi, a to konkrétne Čisté rúčky (2013), Čarovné slovíčka (2014) a Na ceste (2014).

Muzikantovi vo videách s výchovou pomáhajú aj zvieratá. V klipe k piesni Pri stole sa objavilo prasiatko Eliška. "Rodičia mi neustále dávajú tipy na pesničky a správanie sa pri stole sa mi zdalo naozaj dôležité. Zastavujú ma deti na ulici a spievajú mi pesničky, čo ma samozrejme teší. Navyše, rodičom sa páči výchovný rozmer týchto pesničiek. Pri stole sme sa stretli s prasiatkom Eliškou," uviedol hudobník.


Miro Jaroš pochádza zo Žiliny. Do povedomia verejnosti sa dostal v roku 2004 v súťaži Slovensko hľadá SuperStar, v ktorej skončil na šiestom mieste. Na konte má štúdiovky Exoterika (2005), Tlaková níž (2008), Tráva musí rásť (2010) a tiež výberovku Všetko najlepšie (2012).    

Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/mirojarosmusic 

Súvisiaci interpreti: Miro Jaroš