Populárna americká speváčka sa v jednom z vizuálne najkrajších popových videoklipov tohto roka zahrala na Tarzana - hojdá sa na lianách a dravé šelmy sa pod jej nadvládou menia na domáce zvieratká. Klip je pastvou pre oči nielen pre milovníkov divočiny a vizuálnych efektov, ale najmä pre fanúšikov štedro obdarenej hviezdy.

Názov skladby Roar, ktorá je pilotným singlom k očakávanému albumu Prism, v preklade znamená revať (vyjadruje tiež vyjadruje citoslovce revu) a najčastejšie sa používa v súvislosti s mačkovitými šelmami. Práve na tú sa premenila Katy Perry po tom, ako leteckej nehode jej spoločníka zožerie tiger a zostáva sama uprostred divočiny. Na rozdiel od Tarzana, ktorý sa musel všetko postupne naučiť, v sebe speváčka v tej najvhodnejšej chvíli zázračne objaví tigriu silu a postupne sa sama stane kráľovnou džungle.

Dosť šibnutý scenár, ale dobre sa na to pozerá - špeciálne efekty a zábery na zelený raj sú naozaj pôsobivé a samotná speváčka vo videu vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým. Videoklip vtipne a odľahčene dopĺňa skladbu, ktorá mala údajne predznamenať posun od tínedžerského sna k dospelejším témam. V skutočnosti to však zatiaľ vyzerá, že ide stále o tú istú bezstarostnú popovú hviezdu, ktorá chce predovšetkým rozdávať dobrú náladu a odovzdávanie hlbších posolstiev prenecháva iným.

Singel Roar sa tento týždeň dostal na vrchol amerického rebríčka Billboard Hot 100 a dá sa očakávať, že po zverejnení tohto videoklipu na čelných pozíciách predajnosti a hranosti ešte nejaký čas zotrvá. Štvrtý album Katy Perry vyjde 22. októbra.


Text: Hudba.sk
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Katy Perry