Už v utorok v Poprade začne jesenné turné skupiny Hex s názvom Kde je tu láska Tour 2023. Kapela počas neho vystúpi v ôsmich slovenských mestách, pričom sedem z nich je už pred začiatkom šnúry vypredaných. Fanúšikov preto určite poteší správa o pridanom koncerte.

Kapela Hex si pre svojich verných fanúšikov pripravila takmer dvojhodinový koncertný program, ktorý bude pozostávať z piesní z nového albumu Kde je tu láska?, z osvedčených hitov i skladieb, ktoré skupina desaťročia naživo nehrala. Špeciálnym hosťom očakávaného turné je Emma Drobná, ktorá nebude chýbať ani na pridanom bratislavskom koncerte s názvom HEXácke Vianoce. Ten sa uskutoční 19. decembra v STARS auditoriu. 

"S Emmou si zahráme jej skladby WordsYeah Baby, ako aj náš spoločný duet Navždy mladí či Chvíľu áno, chvíľu nie. Máme pripravenú aj jednu špeciálnu coververziu, ale tú zatiaľ neprezradíme. Emma sa určite ešte počas koncertu pripojí aj k našim ďalším skladbám. Veľmi dobre sa nám spolu hrá a verím, že tak, ako sa páči táto spolupráca nám, bude sa páčiť aj ľuďom, ktorí na koncerty prídu," praje si Tomáš "Yxo" Dohňanský.

Osemčlenná zostava a vianočný koncert aj s ďalšími hosťami

Pre členov Hexu budú koncerty Kde je tu láska Tour 2023 veľmi špecifické. Bude to prvýkrát v histórii skupiny, kedy sa na pódiu objaví spolu až osem muzikantov. K Yxovi, Fefemu, Tybykemu, Šarkanovi, Lacovi TvrdémuEmme Drobnej sa pripojí vokalistka Laura Weng a klavesák z Billy Barman Jakub Tvrdík. Táto zostava vystúpi spoločne aj na pridanom špeciálnom vianočnom koncerte, ktorý sa uskutoční päť dní pred Vianocami.

"Tešíme sa, že sa celé turné, až na pár posledných vstupeniek do Banskej Bystrice, ešte pred jeho začiatkom vypredalo. Nesmierne si vážime priazeň našich fanúšikov, s ktorými sa veľmi radi stretneme osobne aj po koncertoch. Zároveň sme si povedali, že v našom rodnom meste pridáme ešte jeden špeciálny koncert – 19. decembra zahráme opäť v STARS auditoriu. Tento koncert bude mať podtitul HEXácke Vianoce. Okrem nás, Emmy, Laury a Kuba na ňom vystúpia aj ďalší naši kamaráti z našich obľúbených kapiel," teší sa Yxo.

Vianočným koncertom, ktorý je aj akýmsi darčekom pre dlhoročných fanúšikov skupiny, Hex uzavrie svoj ďalší úspešný rok. Vstupenky na vianočný koncert sú k dispozícii v sieti Predpredaj.sk.

Hex – Kde je tu láska Tour 2023

  • 7. 11. – Poprad, AquaCity – vypredané
  • 8. 11. – Žilina, Dom odborov – vypredané
  • 9. 11. – Trenčín, Piano club – vypredané
  • 10. 11. – Námestovo, Dom kultúry – vypredané
  • 15. 11. – Bratislava, STARS Auditorium – vypredané
  • 16. 11. – Hlohovec, Empírové divadlo – vypredané
  • 28. 11. – Košice, Historická radnica – vypredané
  • 29. 11. – Banská Bystrica, Aula SZU – posledné vstupenky
  • 19. 12. – Bratislava, STARS Auditorium – pridaný koncert HEXácke Vianoce

Redakciu Hudba.sk informoval PR manažér Marek Kučera. Správu sme upravili.