Anglická kapela The Last Shadow Puppets zverejnila videoklip k piesni This Is Your Life. Formácia v novinke prezentuje skladbu v sprievode sláčikov, pričom za mikrofónom sa objavil člen kapely Miles Kane.

Skladba This Is Your Life je coververziou piesne už nefungujúcej skupiny Glaxo Babies a nachádza sa na EP The Dream Synopsis, ktoré The Last Shadow Puppets vydali 2. decembra. Nahrávka ponúka celkovo šesť piesní.

Medzi nimi sú aj nové verzie skladieb Aviation a The Dream Synopsis, ktoré formácia vydala na svojom druhom albume Everything You've Come to Expect (2016). EP obsahuje aj prerábky piesní Totally Wired od The Fall, Is This What You Wanted nedávno zosnulého Leonarda Cohena a Les Cactus od Jacquesa Dutronca.


Kapela The Last Shadow Puppets vznikla v roku 2007. Tvoria ju Alex Turner, známy z formácie Arctic Monkeys, spomínaný Miles Kane z už nefungujúcich The Rascals, James Ford a Zach Dawes. V apríli 2008 vydali debutový album The Age Of The Understatement, ktorý bol nominovaný na prestížnu Mercury Prize. Tento rok v apríli vyšla spomínaná nahrávka Everything You've Come to Expect. Obidva albumy dobyli UK Chart. Kapela má na konte po jednej MOJO Award, Q Award a NME Award. 

Zdroj: SITA (Nme.com, archív)
Foto: Zackery Michael

Súvisiaci interpreti: Last Shadow Puppets