Americká diva Beyoncé sa zrejme uchádza o titul najlepšia mama sveta. V sobotu vystúpila na charitatívnom galavečere školy, ktorú podľa niektorých médií navštevuje aj jej 4-ročná dcéra Blue Ivy, a predviedla popri vlastných hitoch aj coververziu hitu I Will Always Love You.

Na 75. výročnom galavečere Detského vzdelávacieho centra v Los Angeles megahviezda zaspievala jednu z najnáročnejších a najpopulárnejších skladieb všetkých čias - I Will Always Love You od speváčky Whitney Houston. Pridala aj vlastné hity Crazy in Love, XO a Single Ladies. Publikum najviac ocenilo, keď ho vyzvala, aby sa k spevu pripojilo. 

   
Speváčka má skladbu I Will Always Love You už nacvičenú - spievala ju v roku 2012 na počesť samotnej Whitney Houston či v roku 2013 na spomienkovom koncerte pre herca Paula Walkera, známeho zo série filmov Rýchlo a zbesilo, ktorý zahynul pri autonehode.


Pieseň I Will Always Love You napísala v roku 1973 americká speváčka Dolly Parton. Najviac ju však preslávila práve R&B verzia od Whitney Houston, ktorá zaznela na soundtracku k filmu Telesný strážca (1992) s Whitney a Kevinom Costnerom v hlavných úlohách. 


Beyoncé nedávno vyvolala kontroverziu svojím vystúpením na otvorení 50. ročníka Super Bowl, finále Národnej ligy v americkom futbale, ktoré bolo podľa kritikov príliš politické. 

Text: Hudba.sk (NME.com, Vanityfair.com, archív)
Foto: Profimedia.sk

Súvisiaci interpreti: Beyoncé