Speváčka a skladateľka Billie Eilish zverejnila vizuál k singlu Chihiro tri týždne po vydaní albumu Hit Me Hard and Soft. Vo videoklipe, ktorý Eilish sama režírovala, účinkuje herec Nat Wolff, známy z filmu Na vine sú hviezdy.

V novom videu, ktoré má po necelých 24 hodinách od zverejnenia viac ako dva milióny videní, prenasleduje 22-ročná popová hviezda cudzieho muža, ktorého hrá práve Wolff. V snovom videu jej zmizne vždy za dvermi inej izby v momente, keď ho dobehne. "Tmavé chodby a zatváranie dverí symbolizujú rôzne zákutia mysle," vysvetľuje Billie. Video zacyhtáva "vonkajšie vyjadrenie vnútorného tlaku, keď nás nevyhnutne dostihnú naše najhlbšie pocity strachu, lásky alebo túžby, bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažíme utiecť," dodala.

Na Instragrame sa speváčka fanúšikom zverila s tým, že Chihiro je jedno z jej "najobľúbenejších videí, aké som kedy urobila." Chihiro je druhým singlom z aktuálneho albumu Hit Me Hard and Soft, ktorý vyšiel 17. mája. Nasleduje po šteklivom singli Lunch, ktorý vyšiel spolu s albumom.

Recenzia: Billie Eilish vydala album, ktorý nie je o hitoch. Napriek tomu je jej najlepším dielom

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)