Agentúra Crea v spolupráci s Circles.sk pozýva na Popkorn v meste. Ide o prvé zo série kultúrnych podujatí zastrešovaných značkou Popkorn.sk. Ich cieľom je prinášať atmosféru letných open-air festivalov, a to bez ohľadu na ročné obdobie.

Festivaly však nie sú iba o hudbe, z tohto dôvodu sa popkorn tím snaží priniesť niečo viac a potešiť okrem sluchu aj ostatné zmysly, aby pre fanúšikov zabezpečil komplexný zážitok z každého podujatia.  

Prvé vydanie sa uskutoční už 15. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Pozvanie starať sa o kvalitnú zábavu prijala momentálne najpopulárnejšia slovenská reggae skupina Medial Banana, bratislavské indie-pop/rockové zoskupenie Lavagance, energická formácia s chytľavými songami Walter Schnitzelsson a známe slovenské dídžejské duo hrajúce balkánske rytmy Malalata. Tešiť sa môžete aj na afterparty, ktorú namixuje až do skorého rána bratislavský DJ MikroMan.

Vstupenky:  Predpredaj.sk



Ak 15. novembra nemáte žiadne plány, prídite do Ateliéru Babylon spolu s priateľmi a vychutnajte si popkorn. Brány sa otvoria o 19:00. Vstupenky sú dostupné na Predpredaj.sk za 11 eur (voľné státie) a VIP lístky za 25 eur, ktoré vám umožnia sledovať koncerty z nadhľadu popri chutnom jedle.

Časový hramonogam a viac info nájdete na www.popkorn.sk.

Zdroj: PR článok

Súvisiaci interpreti: Lavagance, Medial Banana, Walter Schnitzelsson